www.fjeldsport.dk

www.fjeldsport.dk

Årets første padletur

Januar 08Posted by Thomas Holgaard Pedersen 15 Jan, 2008 17:59

Så er årets første padletur "endelig" overstået. En fin lille tur i lokalområdet omkring Struer. Vi padlede så vidt muligt i læ for vinden, det blæste 12 sm jvnf. DMI...føltes dog ikke som så meget. Louise prøvede sin nye kajak, en plastik Avocet, og det føltes rigtig, dog skal vi havde justeret knæstøtterne. Kunne godt mærke formen er lidt rusten, men fantastisk at være ude, på trods af det dårlige vejr...så forresten en sæl, de har det med at komme tættere byen, når det er højvande og blæsvejr.

Var i weekenden til EPP-møde. Et interessant møde og et rigtig godt initiativ, med hensyn til EPP. Vil nok altid undre mig over, hvorfor man ikke har valgt at støtte sig til BCU...men med tiden vil det jo nok blive det samme. Der blev drøftet en masse detaljer for udbydere, men det mest spændende for mig, som freelance instruktør, var graden af merit som kan blive ført fra Havkajaksamrådet/BCU til EPP, og fra EPP til BCU...Er dog glad for jeg ikke er udbyder, og skal tage stilling til om jeg vil bruge tiden og pengene på at få det implementeret i år, virker lidt som om de skal købe den halve varer til fuld pris. Som jeg ser det er EPP i høj grad afhængig af de enkelte kursusudbydere, hvis det hurtigt skal blive til noget i DK., ellers vil det tage noget længere tid at få det etableret. Derfor ville det klæde Dansk Kano og Kajakforbund at tilbyde udbyderne det meget billigere, hvis ikke det skal være gratis, målsætningen er jo ikke at tjene penge, men at udbrede kajaksporten!

Den sidste weekend i januar, skal Louise og jeg på tur i området omkring Virksund og nordpå. Så hvis der er nogen som kender nogle fine overnatningspladser/shelterpladser deroppe, må i meget gerne sende en mail smiley

Jeg har tilføjet lidt links på hjemmesiden. Hvis du har en hjemmeside som du mener har sin berettigelse på hjemmesiden smiley må du gerne sende en mail.

Thomas

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.